Wie we zijn en wat we doen

Lean is een uitzendbureau en payrollbedrijf voor de maakindustrie. We zijn gevestigd in Asten, midden in het hart van Zuid-Oost-Brabant en Noord-Limburg.

Onze klanten krijgen het werk gedaan. Waarom doen ze zaken met Lean?

 Administratieve rompslomp uit handen

Het enige wat jij hoeft te doen, is ons bellen of mailen om een vacature te plaatsen, de opdrachtbevestiging tekenen en de wekelijkse uren aanleveren. Wij zorgen voor de verloning, urenverwerking en afdrachten.

Gedoe met personeel opgelost

We ontzorgen je op HR-gebied. We begeleiden de werknemers bij ziekteverzuim en opleiding. En we zorgen voor goede huisvesting en vervoer van en naar het werk.

Gemotiveerde mensen

We behandelen onze mensen als mensen. Zo huisvesten we onze arbeidsmigranten in huizen. Niet in containers of stacaravans. Meer woongenot zorgt voor minder stress en een goeie nachtrust. En onze mensen krijgen passend vervoer om op hun werkplek te komen. Geen busjes. Want wie wil er na een dag hard werken moeten wachten op een collega die nog niet klaar is?

Advies in jouw voordeel

We weten precies hoe het zit met alle belastingregelingen en wet- en regelgeving. We werken transparant. We voorzien je van degelijk en onderbouwd advies in jouw voordeel.

Persoonlijke benadering

We gaan met je in gesprek als je een vacature hebt. Onze accountmanager Wiljan Beelen komt langs of belt. Zo kunnen we ons goed afstemmen op je wens.

Betrouwbare en ervaren partner

We doen open en eerlijk zaken. We werken voor ondernemers die begrijpen dat we niet kunnen toveren, maar de vraag zo goed mogelijk proberen te matchen conform hun wensen. We zijn nieuw in de maakindustrie, maar hebben meer dan 25 jaar uitzend- en payroll-ervaring in andere sectoren. 175 bedrijven gingen je daar voor.

Benieuwd hoe we de zaken regelen?